My ją stworzyliśmy

Zarząd fundacji:

Fundacja Dwie Korony Piotr Bałamut
Piotr Bałamut

Piotr Bałamut – Prezes Fundacji – mąż Uli, ojciec dwójki dzieci…

Fundacja Dwie Korony O. Piotr Socha
O. Piotr Socha

o. Piotr Socha OFMConv – to franciszkanin, który, na co dzień posługuje w domu rekolekcyjnym w Niepokalanowie Lasku. Były redaktor naczelny „Rycerza Niepokalanej” – pisma, które założył św. Maksymilian Kolbe. W Niepokalanowie jako kapłan pracuje od 2014 roku, ale pierwszy krok postawił tu w 2008 roku. Od tamtej pory najpierw, jako animator a teraz, jako moderator prowadzi rekolekcje dla dzieci i młodzieży.

Rada fundacji:

Fundacja dwie korony Ula Bałamut
Ula Bałamut

Ula Bałamut – jest żoną prezesa Fundacji, matką dwójki dzieci. Jest lekarzem rodzinnym i wspólwłaścicielem własnej przychodni.

Fundacja Dwie Korony Paweł Ambroziak
Paweł Ambroziak

Paweł Ambroziak – jest muzykiem. Na co dzień pracuje jako organista w bazylice w Niepokalanowie, jest też człowiekiem biznesu, nie jest mu obce prowadzenie firmy. Jest mężem i ojcem dwójki dzieci.

Janusz Jaraźny

Janusz Jaraźny – jest grafikiem komputerowym, pracuje w redakcji „Rycerza Niepokalanej”, jest perfekcjonistą w swoim fachu, jego pasją jest kosmos. To pogodny i dobry człowiek, uwielbia pomagać ludziom, dzieli się tym, co ma.